Digitala lösningar för er produktmärkning

När du kommer till den punkt när du behöver en mer storskalig märkning av dina produkter, rekommenderar vi att du väljer avsedda skrivare. Till en början räcker det med en vanlig standardskrivare i de flesta fall. Men de är inte tillverkade för att kunna hantera så stora volymer. Du kan få mer information här om hur du ska göra när verksamheten vuxit ur din kontorsskrivare.

Kvalitetsprodukter behöver kvalitetsutskrifter

Som kund kan det bära emot att köpa en dyr produkt, om märkningen är amatörmässig. Det är en av orsakerna till att handskrivna skyltar inte drar till sig lika mycket uppmärksamhet som en tryckt skylt, oavsett om du säljer i butik eller på torget.

Professionella skrivare finns, även de, som laser- och bläckstråleskrivare och de är bra till olika ändamål. Men när du behöver snabba och precisa utskrifter till lågt pris, kan det vara bra med övertryck och värmetransfer.

Högteknologiska lösningar

Det finns dessutom lösningar för att kunna märka dina produkter permanent med hjälp av laser. En maskin som till exempel klarar av att märka upp till 100 000 burkar per timma brukar täcka de flesta situationer. Så även om du går i tankarna på att starta ditt eget bryggeri, behöver du inte oroa dig för varumärkningen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.