Hitta fräcka tillbehör

Det blir allt vanligare att man vill göra sin mobiltelefon mer personlig. Det kan vara skal eller andra saker som gör just din mobil unik.

Idag kan många betala direkt med mobilen så vad vore mer naturligt än att ha en korthållare på baksidan – kolla in detta på din telefon. På så sätt kan du samla alla betalningsmetoder på ett och samma ställe nu när kontanter är på väg ut.

Vad är trendigt

Det har blivit oerhört mycket svårare att bli trendspanare. Den gamla tidens trendsättare har inte samma inflytande längre utan det är unga influencers som sätter trenderna nu för tiden. Det betyder att mångfalden av lokala trendsättare gör att det finns ingen bestämd trend lika tydligt som förr i tiden. Du kan med andra ord hitta på nästan vad som helst för att ha den där fräcka prylen som du är ensam om och som gör dig unik.

Du blir din egen trendsättare

År 2020 var ett år som vi vistades hemma i stor utsträckning på grund av covid-19. För många var det en plåga medan det för andra var en tid att utveckla sin egen kreativitet. Aldrig någonsin tidigare har väl hemmaskapandet blivit så trendigt som just året 2020. Det var året då DIY-konst blev en trend.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.