Tillbehör till mobilen

Det kanske inte är så att alla har en mobiltelefon, men många har det. Det tros vara vanligare att idag ha en mobiltelefon än att ha en fast telefon hemma. Och i och med att kostnaderna sänks för mobila samtal så är det inte så konstigt.

I och med att det blir fler och fler mobiler så ökas ju också tillbehören till dessa. Det kommer klockor som är anpassade för den telefon du använder dig av. Det finns skyddsfodral och skal i mängder av utförande till just din modell. Att skydda sin telefon är viktigt så att den inte repas eller går sönder om du skulle tappa den i backen.

Det kommer smartare och smartare appar som tillbehör till din telefon, du har GPS och kartfunktioner som gör att du lättare kan hitta till den adress du ska till. Eller du kan få dagens recept varje dag när du ska gå och handla till middagen hemma. Det finns som sagt snart en app för allt. Frågan är om vi kan utnyttja dom till fullo, det kan kännas ibland som telefonen fylls med många appar som man kanske bara använder en gång sedan blir dom bara liggande utan att man använder dom.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.